Seminarium om miljörationella affärer i Linköping den 27 september

Dialog, interaktion, relation, tillgänglighet, medskapande

Seminarium om miljörationella affärer i Linköping den 27 september

Fotograf: Emma Busk Winquist

I och med klimatförändringar och andra växande miljöutmaningar måste vi förändra samhället till att bli mer hållbart. Vilken roll kan offentlig upphandling spela här? Välkommen till ett seminarium om miljörelaterade affärsmodeller inom ramen för offentlig upphandling!

Svensk offentlig upphandling uppgår numera till cirka 900 miljarder kronor per år. Upphandlingar öppnar för unika möjligheter att främja hållbarhet, resurseffektivitet och innovation genom strategiskt kravställande. Detta gör att offentliga upphandling är en viktig faktor i samhällets omvandling till att bli mer resurssmart.

Samtidigt utvecklas nya affärsmodeller med potential att vara mer ekonomiskt och miljömässigt rationella. Dessa typer av modeller skiljer sig markant från dagens affärsmodeller och har de senaste åren vunnit allt större insteg i samhället.

Det här seminariet fokuserar på ekonomiska och juridiska aspekter av två av dessa miljörelaterade affärsmodeller inom ramen för offentlig upphandling. Varmt välkommen att inspireras och dela med dig av dina insikter och åsikter!

Anmälan
Du behöver inte föranmäla dig. Men vi är ändå tacksamma om du redan i förväg hör av dig om du tänker komma. Mejla då till maria.eriksson@liu.se. Skriv Affärsmodeller i mailhuvudet. Vid andra frågor, ring Jan Kellgren på 013-28 58 71

När?
Fredagen den 27 september, kl. 10.00
Var?
A-huset, Linköpings universitet, Linköping

Läs hela programmet

 

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *