Dags för Sveriges offentliga inköpares årskonferens 2019

Dialog, interaktion, relation, tillgänglighet, medskapande

Dags för Sveriges offentliga inköpares årskonferens 2019

Onsdagen den 3 april börjar Sveriges Offentliga Inköparerskonferens för 2019 i Uppsala. Dialogmakarnas egen Jenny Engström kommer att vara med som moderator.

Det utlovas något lite extra för SOI:s årskonferens i Uppsala konsert och kongress den här gången. I år firar nämligen SOI 40 år som förening. Men som vanligt kommer konferensen att ha gott om både föreläsningar, seminarier och förstås ett stort utbyte av erfarenheter för alla som arbetar inom offentlig upphandling och inköp.

Dialogmakarnas Jenny Engström kommer att vara moderator under konferensen tillsammans med Niklas Källner.

Några höjdpunkter från konferensen
Civilminister Ardalan Shekarabi kommer att prata om vilka utmaningar och utvecklingar som väntar inom upphandlingsvärlden under den mandatperioden. Upphandlingsmyndighetens generaldirektör Inger Ek kommer att intervjuas och Joachim Danielsson, stadsdirektör i Uppsala kommun, kommer att prata om hur Uppsala lyckades bli årets globala klimatstad. Det är bara några exempel på de många spännande sakerna som kommer att hända under konferensens tre dagar.

Här kan du läsa hela programmet för konferensen