Almedalen 3 juli – seminarium: Hur kan offentlig sektor dra vinstlotten i konkurrensen om arbetskraften?

Dialog, interaktion, relation, tillgänglighet, medskapande

Almedalen 3 juli – seminarium: Hur kan offentlig sektor dra vinstlotten i konkurrensen om arbetskraften?

Dialogmakarna har flera event under Almedalsveckan. Onsdagen den 3 juli modererar Dialogmakarnas Jenny Engström modererar Brilliant Futures seminarium om den kommande arbetskraftsbristen i offentlig sektor.

Offentlig sektor står inför en enorm utmaning med den kommande arbetskraftsbristen. Hur kan offentlig sektor konkret arbeta för att attrahera, leda och behålla ett högt engagemang och därmed skapa en ökad produktivitet som gynnar både medarbetare och medborgare?

När?
Onsdagen den 3 juli klockan 15.30–16.30
Var?
DoubleCheck Arena, Mellangatan 19 i Visby

Läs mer om eventet i Almedalsveckans program