Almedalen 3 juli – seminarium: Kan man organisera sig till friska medarbetare?

Dialog, interaktion, relation, tillgänglighet, medskapande

Almedalen 3 juli – seminarium: Kan man organisera sig till friska medarbetare?

Dialogmakarna har flera event under Almedalsveckan. Onsdagen den 3 juli modererar Dialogmakarnas Jenny Engström modererar Brilliant Futures seminarium om hur man kan arbeta för hälsosammare arbetsplatser.

Vilka faktorer påverkar sjukfrånvaron allra starkast? Vad är arbetsgivarens respektive medarbetares ansvar för en hälsosammare arbetsplats?

Ta del av case om vad som påverkar kommuners sjukfrånvaro, i termer av gruppstorlek, ledarskap, konflikter etc. Vad är medarbetarens ansvar och vad är organisationens? Seminariet avslutas med möjlighet att prova på och lyssna till enkla, konkreta förslag på vad arbetsgivaren kan göra för att minska sjukfrånvaron och öka medarbetarnas engagemang.

När?
Onsdagen den 3 juli klockan 11.00–12.30
Var?
DoubleCheck Arena, Mellangatan 19 i Visby

Läs mer om eventet i Almedalsveckans program