Konferensen Upphandlare 2019 den 2-3 oktober i Stockholm

Dialog, interaktion, relation, tillgänglighet, medskapande

Konferensen Upphandlare 2019 den 2-3 oktober i Stockholm

Den 2 och 3 oktober är det dags för SIPU:s konferens Upphandlare 2019. Under två dagar har du chans att ta del av det viktigaste och mest aktuella inom upphandling och se hur andra verksamheter arbetar med det.

Vi på Dialogmakarna deltar inte bara i konferensen – vi fixar även minglet efter den första dagen. Först kommer vi att prata om funktionsupphandling som ett verktyg för innovation. Sedan får du chans att nätverka, mingla och diskutera dagens insikter.

Vill du också vara med på den här spännande konferensen? Med rabattkoden DIALOGMAKARNA15 får du som deltagare 15 procent rabatt på konferenspriset.

Ladda ned programmet till konferensen

Läs om konferensen på SIPU:s webbplats