Mat och prat om klimat den 20 september

Dialog, interaktion, relation, tillgänglighet, medskapande

Mat och prat om klimat den 20 september

Vad kommer vi att äta i framtiden? Den 21–23 september har FN:s generalsekreterare kallat världsledare till ett klimatmöte i New York för att länderna ska öka sina klimatambitioner. Det uppmärksammar vi genom att prata om framtidens mat i förhållande till klimatförändringar.

Spritmuseum i Stockholm har nu utställningen “Framtidens Mat & Dryck”, en utställning för alla som är nyfikna på vad vi kommer att äta härnäst, hur man gör för att bli en framtidsätare och varför maten är viktig för klimatet. Vi på Dialogmakarna och Doublecheck kommer att vara med och ha diskussioner kring mat och klimat.

Utställningen tar ett grepp om samtidens hälsotrend, men gör också en tillbakablick på 50-talets sciencefictionbetonade matvisioner, tillsammans med en spaning på framtidens livsmedel och vår värld om trettio år.

När?
Den 20 september, kl 12.00

Var?
Spritmuseum, Djurgårdsvägen 38 i Stockholm

För tillfället är eventet fullbokat, men du kan skriva upp dig på väntelistan.

Läs mer om eventet här

Läs mer om själva utställningen här

 

Ett svar

Kommentarer är stängda.