Upphandlingspub i Malmö 21 november

Dialog, interaktion, relation, tillgänglighet, medskapande

Upphandlingspub i Malmö 21 november

Nu är det dags för upphandlingspub i Malmö igen! Den här gången ligger fokuset på innovation genom samarbete mellan det offentliga och det privata.

För att nå de globala målen i Agenda 2030 måste vi tillsammans både tänka nytt och göra nytt. Samarbeten mellan offentliga och privata aktörer för att hitta nya innovativa sätt att utforska och lösa problem kommer att bli allt viktigare. Dialogmakarna bjuder därför in till ett seminarium med efterföljande upphandlingspub om att snabba på utvecklingen genom enklare innovationssamarbeten mellan offentliga och privata aktörer.

När?
Klockan 16.15, torsdagen den 21 november.
Var?
Clarion Collection Hotel Temperance på Engelbrektsgatan 16 i Malmö

Anmäl dig här