Eftermiddag om hållbar mat den 29 november

Dialog, interaktion, relation, tillgänglighet, medskapande

Eftermiddag om hållbar mat den 29 november

Inspireras av de som tänkt nya tankar och vågat prövat nya vägar för att erbjuda bra, goda och hållbara måltider till många. Den 29 november bjuder vi in till en eftermiddag där nya idéer kan mötas och blandas.

Måltiden är viktig oavsett om vi går i skolan, ligger på sjukhus eller bor på hotell men målen och motiven varierar. Så vad händer när vi byter och bryter sammanhang och perspektiv? Vegetarisk skolmat, à la carte på sjukhus, klimatsmarta menyer, innovativ offentlig upphandling …

Eftersom det är bråttom att ställa om för en hållbar framtid vill vi bjuda in till en plats där vi kan inspireras av varandra.  Genom att dela erfarenheter kan vi nå längre snabbare! Vilka idéer tar du med dig hem till din verksamhet?

När?
Fredagen den 29 november, kl. 13.00-16.00
Var?
Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35, 111 20 Stockholm

Anmäl dig och läs mer om eventet