Upphandlingspub i Malmö den 16 maj

Dialog, interaktion, relation, tillgänglighet, medskapande

Upphandlingspub i Malmö den 16 maj

Malmö får återigen chansen att avnjuta en upphandlingspub! Den 16 maj sätter puben igång på Clarion Collection Hotel Temperance. Gästtalare den här gången är Petra Rantzow. Petra är inköpschef på Helsingborgs stad och kommer att dela med sig av erfarenheter och exempel i arbetet med att utveckla framtidens Helsingborg.

Under kvällen kommer vi att hinna ta upp många viktiga frågor. Hur skapas kreativa miljöer där offentlig sektor och näringslivet tillsammans kan utforma nya lösningar för medborgarna? Hur kan vi ta tillvara näringslivets kunskap och idéer? Hur kan vi möjliggöra för innovativa företag och entreprenörer? Och var kommer offentlig upphandling in i bilden? 

När?
Klockan 17.00, torsdagen den 16 maj.
Var?
Clarion Collection Hotel Temperance på Engelbrektsgatan 16 i Malmö

Gå till eventet för att anmäla dig