Seminarium om innovation i den offentliga affären den 5 november

Dialog, interaktion, relation, tillgänglighet, medskapande

Seminarium om innovation i den offentliga affären den 5 november

Tillsammans med Norrköping Science Park bjuder vi in till affärsfrukost om hur offentliga affärer kan driva innovation. Seminariet vänder sig både till dig som arbetar i offentlig verksamhet och till dig som vill utveckla dina affärer med offentliga köpare.

Hur kan den offentliga affären utvecklas till en motor för innovation? Det är frågan som är temat för den här affärsfrukosten i Norrköping. För att tackla framtidens samhällsutmaningar behöver vi innovation på bred front – och där har den offentliga affären en nyckelroll.

Dialogmakarnas medgrundare Niklas Tideklev håller i seminariet och berättar bland annat om hur tydlig dialog mellan det offentliga och näringslivet kan driva innovation.

När?
Tisdagen den 5 november, kl. 07.30-08.30
Var?
Norrköping Science Park, Laxholmstorget 3, 60221 Norrköping

Läs om seminariet hos Innovation Week